Skip to content

Fysieke sessies zijn mogelijk in de praktijkruimte

De praktijk is goed geventileerd, in de zomermaanden kan er een raam en een deur permanent open zodat er een doorstroming van verse lucht is.
Om de praktijk  optimaal coronaproof te laten zijn heb ik een HEPA UV ionisatie luchtreiniger aangeschaft zodat ook in de wintermaanden de luchtkwaliteit optimaal is.
In onderzoeksrapportages werd o.a. door het WHO (world health organisation) geconcludeerd dat het Covid -19 virus geïnactiveerd  wordt door UV licht (UV-C)

 

Ook blijft het mogelijk om in overleg een wandel- en/of telefonische sessie al dan niet met beeld te doen.

Neem gerust contact met me op, dan kunnen we overleggen en afstemmen met elkaar.
Als we gaan wandelen, dan wandelen we in de omgeving van de praktijk, ik ben een enthousiast wandelaar en neem u dan mee naar de mooie plekken in de buurt.
Omdat we met wandelen afhankelijk zijn van het weer lijkt het me fijn om de avond ervoor even te checken of het weer het toelaat.


In het geval van een afspraak in de praktijk of bij een wandelsessie:

  • Blijf thuis bij klachten van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts. Mocht u (een van) deze klachten hebben, neem dan even contact met me op.
  • Idem als u recent in een risicogebied bent geweest.
  • Wij geven elkaar nu even geen hand en/of knuffel.
  • Wij houden fysiek gepaste afstand.
  • Let goed op uw persoonlijke hygiëne en was regelmatig uw handen.
  • Hoest en nies in de binnenkant van uw elleboog en gebruik papieren zakdoekjes.
  • Ik zal hier ook zorg voor dragen.

Afmelden

Afzeggingen binnen 48 uur i.v.m. corona zullen vanaf heden in rekening worden gebracht, ik deel het verlies  met u, €48 draagt u als client, €48 draag ik als therapeut (therapeut kan naar coronatest resultaat vragen)
 
Ook voor overige redenen van afmelding gaat mijn termijn van kosteloos annuleren van 24 uur naar 48 uur, afmeldingen binnen deze perioden zullen volledig in rekening gebracht worden.